Ma 2018. december 13. csütörtök, Luca, Otília, Lúcia névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

A megkeresésben foglalt kérésnek megfelelően tesszük közé Vágó Ferenc, a Tápiósági Tornádó Harcművészeti Sportegyesület elnökének, Képviselő testület számára írt levelét.

A levél az edző részéről annak okán keletkezett, hogy a 2018-as évben, a helyi civil szervezetek számára kiírt pályázaton pénzbeli támogatásban nem részesült, "csupán" ahogy az eddigi években is, ingyenes teremhasználati lehetőséget kapott a tápiósági sportcsarnokban. A döntés hátterében olyan tényezők kapnak szerepet, mint a korábbi évek pénzügyi beszámolóinak valóságtartalma, az egyesület támogató önkormányzattal való együttműködése,  de alapvető szempont továbbá pl az is, hogy az adott egyesület tevékenysége mennyiben szolgálja a tápiósági lakosok érdekeit, vagyis jelen esetben, hány tápiósági gyermek sportol az adott egyesület keretei között az adott támogatási évben.

Olvass tovább....

Fenti szempontok egytől egyig befolyásoló tényezővel bírnak a támogatás mértékének és formájának elbírálásánál.

A levél közzététele kapcsán egyetlen kérésünk van a lakosság felé, ha bárkinek észrevétele, kérdése, véleménye, mondanivalója van az ügyben, azt tisztelettel hívjuk bármelyik testületi ülésre, ami egy tökéletes fóruma lehetne, nem csak ennek a témának, hanem bármilyen más kérdés megvitatásának, lakossági javaslattételnek. Ez a kérésünk az érintett egyesület elnökére is vonatkozik, aki ezidáig, más pályázó szervezetekkel ellentétben, egyetlen egy évben sem jött el, sem a pályázat kiírásával, sem megvitatásával, vagy akár eredményhirdetésével kapcsolatos ülésekre.

Ilyen jellegű témák megvitatásának véleményünk szerint nem a facebook kellene hogy majd helyszínt adjon, bízom benne, Vágó Ferenc erre vonatkozó kérése, pusztán a nyilvánosságra hozatal céljából volt, és nem ezen a fórumon szeretne vitát generálni az ügyből.

Köszönjük!

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1750474


Jelenleg online

Guests : 159 guests online