Ma 2018. december 11. kedd, Árpád névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

Kedves tápiósági Látogató,

Szeretettel köszöntelek a község honlapján!

Először is köszönöm, hogy itt laksz, Tápióságot választottad otthonodnak és értékes emberként, szíveden viseled a falu sorsát.

Szeretném elmondani, hogy – bár lehet, hogy tudod – Tápióság a világ közepe. Viszonylag elzártan, csendben, nyugalomban, nemes egyszerűségben élhetjük itt az életünket, feltéve, ha a dolgoknak az előnyös oldalát nézzük. Karnyújtásnyira vannak tőlünk a természet ajándékai, különleges növény-és állatvilág, bármikor sétálgathatsz, elmélkedhetsz a közeli réteken, erdőkön, mezőkön, biciklizhetsz, futhatsz, sportolhatsz. Nem zavar a közeli autópálya, a vasút zaja, reggel madárcsicsergésre ébredhetsz, érezheted a frissen vágott fű illatát, a gyermeked nem csak képről ismeri a sertést, vagy a tyúkot. Igaz már csak elvétve, de találkozhatsz bő szoknyás nénikkel, és lovas kocsival. A szomszéd, ha mindig köszönsz neki, bármikor kisegít egy kiló liszttel, és ha beszélgettek, nem lesz mérges, ha elégeted a faleveledet. Részed lehet kultúrában, fesztiválban, közösségi élményben. De csak akkor, ha akarod! Ha nyitott szemmel jársz, és úgy érzed ez a Te közösséged, aminek része vagy.

Köszönöm, hogy olvasod a gondolataimat és azt, hogy érdeklődést tanúsítva községünk dolgai iránt használod ezt a felületet. Remélem, sok hasznos információra lelsz az oldalakon. Igyekszünk naprakész és hasznos adatokat, dolgokat, híreket megjeleníteni, hogy mindenben segítségedre és hasznodra lehessünk. Ha munkánkról van véleményed, dicséreted, kritikád, ötleted, javaslatod, kérlek jelezd, mert véleményed fontos számunkra, és érted is vagyunk! Mindenkinek megfelelni nem lehet, de megpróbálni igen. Az irodám ajtaja nyitva áll, a testület tagjai várják a megkereséseket, a telefonom pedig soha nincs kikapcsolva!

  

Kedves „idegen” Látogató,

Kis községünk polgármestereként szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Tápióság az a kis település, ahol a levegő is más, ahol tényleg illata van a földnek, ahol csend van, nyugalom és békesség. A Gödöllői-dombság alján fekvő, páratlan földrajzi és természeti adottságokkal rendelkező kis falu a miénk. Számos védett növénnyel, állattal, csodás iskolakerttel, ősrégi fákkal, falut kettészelő patakkal és sok jó szívű, kedves, értékes emberrel. Lokálpatriótákkal, és újonnan érkező családokkal egyaránt, akik igazi otthonra leltek nálunk. Mint minden község, úgy a miénk is rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal, amelyek boldogítják és nehezítik hétköznapjainkat, viszont a falu vezetése nevében bizton állíthatom, hogy minden csak nézőpont kérdése. Sokunk számára Tápióság a világ közepe, s ha valaki nyitott szívvel járja a települést, meglátja az apró csodákat, amelyek miatt sokan soha nem költöznének el innen.

Reméljük, honlapunk sok hasznos információval szolgál minden érdeklődő számára. Amennyiben valakinek még kérdése adódna a községgel kapcsolatban az irodám ajtaja nyitva áll, telefonom pedig soha sincs kikapcsolva!

Várunk szeretettel mindenkit Tápióságon!

Köszönettel,

Halasi Anita

Polgármester

Statisztika

Összes látogató:1744971


Jelenleg online

Guests : 256 guests online