Ma 2018. december 11. kedd, Árpád névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 
 

 

 

 

Közéleti

Tápióság Község Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet gépi hóeltakarítás és gépi csúszásmentesítés feladatok ellátására

Tisztelt Lakosok!

Mint arról korábban tájékoztattuk Önöket, a Képviselő-testület a hóeltakarítási és csúszásmentesítései feladatok ellátásra vonatkozóan, Maczó Sándor egyéni vállalkozóval 2014. november 28-án kötött vállalkozási szerződést, a Vállalkozó kérésére 2018. október 25. napjával közös megegyezéssel megszüntette. Ezen feladatok ellátásra a Testület még október hónapban pályázatot írt ki.

A pályázat újbóli kírására azért került sor, mert sajnálatosan ezidáig senki nem nyújtott be ajánlatot. Legnagyobb igyekezetünk ellenére sem találtunk olyan vállalkozót aki vállalná a feladatokat. Tudomásunk szerint a környék több településén is hasonló gondokkal küzdenek.

Felkérjük tehát a Lakosságot, hogy ha bárkinek konstruktív ötlete van, ezen súlyos probléma megoldására, vagy ismeretségi körében van olyan vállalkozó akit megkereshetnénk, kérjük haladéktalanul jelezzék az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges., vagy Halasi Anita tel.: +36-20/218-1866.

Köszönjük!

Tisztelt Gazdálkodók!

Falugazdász ügyfélfogadás Tápióság

Hétfő: 13:00 - 16:30

Szücs Milán Viktor

Tel.: +36-70/702-6966

 

Szeretettel várunk fiatalokat és időseket
2018. december 1-én,
a zárda iskola ebédlőjében
közös adventi kézműveskedésre.

2253 Tápióság, Szabadság utca 10.

A részvételi díj: 1500,- / koszorú

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójában a pályázati határidő meghosszabbításra került.                                           

A pályázatok benyújtásának módosított határideje:

 2018. november 13.

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

 

A Helyi Esélyegyenlőségi Program újabb öt évre szóló dokumentációjához lehetőséget biztosítunk a lakosság köréből minden érintett számára, hogy ötleteivel, javaslataival segítse az önkormányzat munkáját. Az észrevételeket, javaslatokat email-ben várjuk legkésőbb 2018. november 27. napjáig a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címre.

A programmal kapcsolatban Fórumot is tartunk melyre szintén várjuk az érintetteket, és az érdeklődőket.

Kedves Lakosok!

Sajnálattal, ugyanakkor megnyugvással vettük tudomásul Ráduly Ferenc a „sági öreg pap” nyugdíjba vonulását.

Tisztelt Lakosság,

mint ismeretes már mindenki számára, hazai forrásból támogatást nyert településünk a Gézengúz Óvoda tornaszobával, csoportszobákkal történő bővítésére. A munkálatok október 29-én megkezdődnek, s várhatóan a következő nevelési évben a gyermekek birtokba vehetik az új épületrészt.

A tervek alapján az alsó szinten tornaszoba, szertár, a felső szinten csoportszoba, fejlesztő szoba és öltöző kerül kialakításra.

A bővítés a jelenlegi épülettel folytatólagosan, külön bejáratokkal, lépcsőházzal kerül kialakításra.

Bízunk benne, hogy a fejlesztéssel mind a gyermekek, mind a szülők, mind pedig az óvodai dolgozók elégedettek lesznek, és a gyermekek immáron kényelmesebb, tágas környezetben tölthetik el felhőtlen óvodás éveiket.

Halasi Anita
polgármester

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A Kresz Park füvesítése miatt a parkot
LEZÁRTUK!

Várhatóan november 10-től újra használható lesz.

Megértéseteket, és türelmeteket köszönjük!!

 

Konferenciával indította útjára szeptember tizenkettedikén „Ne gyújtsa! Gyűjtse!” elnevezésű közös kampányát a katasztrófavédelem és a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. Az élet védelméért és a környezet biztonságáért szervezett kampányra azért van szükség, mert a háztartási hulladék kezelésének problémái és az emberéleteket követelő szén-monoxid-mérgezések és lakástüzek az eddigieknél is erőteljesebb fellépést sürgetnek. A szakemberek célja, hogy arra ösztönözzék az embereket: ahelyett, hogy mindenféle hulladékot elégetnek, gyűjtsék azokat szelektíven.

Olvass tovább...

     

 

Tájékoztatás az engedély nélkül fúrt vagy ásott kutak engedélyeztetéséről

Az Országgyűlés 2017. évben is módosította a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvényt (a továbbiakban: Vgtv.), amely 2018. január 1. napján lépett hatályba. A módosítás értelmében mentesül a vízgazdálkodási bírság megfizetése alól az a létesítő, aki 2018. január 1-jét megelőzően engedély nélkül vagy engedélytől eltérően létesített vízkivételt biztosító vízilétesítményt, ha a vízjogi fennmaradási engedélyezési eljárást 2018. december 31-ig kérelmezi, és az engedély megadásának feltételei fennállnak.

Új Ság - Szolgálati közlemény

Sajnálattal tájékoztatjuk a tisztelt olvasó közönséget, hogy az októberi szám, tartalmi hiányosságok miatt nem került nyomtatásba.
A következő szám 2018. november 02-án kerül az üzletekbe, lapzárta 2018. október 26-án lesz.
Ettől kezdődően az ÚjSág a jövőben várhatóan csak 2 havonta jelenik majd meg, szükség szerint nagyobb terjedelemben.

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1744971


Jelenleg online

Guests : 244 guests online