Ma 2018. december 11. kedd, Árpád névnapja van

Tápióság Varroda

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

Halasi Anita

Polgármester

 

Telefon: 06-20/218-1866

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Pénzügy, kereskedelmi szakos közgazdász vagyok, 38 éves. Férjemmel, aki mezőgazdasági vállalkozó, 2 gyermekünk boldog szülei vagyunk. 

Született tápióságiként, igazi lokálpatrióta módjára hiszek a kis közösségek összetartó erejében, és abban, hogy szívvel-lélekkel, jó szándékkal, nagy dolgokra lehetünk képesek.

Édesapám, Halasi János nyomdokaiba lépve, - aki 1994 és 2002 között volt Tápióság alpolgármestere - én ezúttal polgármesterként szeretném az itt lakók érdekeit képviselni, közös céljainkat megvalósítani.

Korábbi állásaimat tekintve egy felnőttképzéssel foglalkozó cégnél, az MKB Banknál és az AXA Banknál, valamint annak elődjeinél dolgoztam, ahol oktatói, tanácsadói, projektmenedzseri és folyamatszervezői feladatokat láttam el. Így volt alkalmam tapasztalatot szerezni abban, hogyan kell logikusan, hatékonyan, színvonalasan megszervezni az elvégzendő feladatokat.

Mostani élethelyzetem lehetővé teszi, hogy társadalmi megbízatásban többet tegyek közösségemért, mint eddig. Polgármesterként a falubéliek támogatásával szeretném elérni, hogy az említett tapasztalataimmal - a bemutatott képviselőkkel együtt - egy lendületes, modern, fejlődést mutató képviselő-testületi munka valósuljon meg. Feladatomnak tekintem, hogy népszerűsítsem azt a nézetemet, mely szerint egy kis falu jövője a gyermekes családokban rejlik, mert amennyiben csökken e lakosok száma, úgy a falu, hanyatlásnak indul. Meg kell felelni azon családok igényeinek, akik itt telepedtek le, itt tervezik gyermekeiket felnevelni. A község vezetésének pedig kötelessége egy erre alkalmas, a lehetőségekhez mérten élhető, fejlődő környezetet biztosítani. Ezen környezetnek egyben meg kell felelnie az idősebb generációk igényeinek és érdekeinek is, hisz nem kis megbecsülést érdemelnek. Nem feledhetjük, hogy jelenünket tőlük kaptuk örökül.

Remélem, hogy az évek folyamán mindenki tapasztalhatja részemről a segítő szándékot, az együttműködést. Igyekszem megfelelni az elvárásoknak, mert öt év elteltével is nyugodt szívvel, tiszta lelkiismerettel szeretnék végig menni az utcán….. addig viszont kérek mindenkit, hogy vegye a fáradtságot, s látogasson el a Polgármesteri Hivatalba hozzám, ismerjen meg engem, tegye fel a kérdéseit, mondjon véleményt, fogalmazzon meg kritikát, adjon építő jellegű javaslatot, mert csak így tudok jobbá válni.

 

Köszönettel,

Halasi Anita

polgármester

 

Polgármesteri köszöntő

Elolvasom...

 

 

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:1744971


Jelenleg online

Guests : 214 guests online