4.png
Ma 2017. november 22. szerda, Cecília névnapja van
 
 
 
 
 
 

 

Falunapunkkal kapcsolatban sorra vesszük a várható programokat. Eddig megemlítettük már az "idegen" fellépőnket, akik majd nagyon is ismert Bryan Adams dalokat fognak  megszólaltatni. Felhívtuk a figyelmet, az ismét a legnagyobb várakozásnak örvendő fő műsorszámra, mely az "Új nap mindig jő..." címet kapta.
Mai programajánlónk pedig a SportosSág jegyében kerül megfogalmazásra. Mára kidolgozásra kerültek ugyanis a falunap délelőttjére tervezett falufutás részletei.

Bővebben: Falufutás a Falunapon

Tápióság Falunap - 2017. augusztus 19-20.

Hamarosan elérkezik a falu lakosai által leginkább látogatott, ezáltal talán joggal feltételezhetően, az év legközkedveltebb rendezvénye, a Falunap.

Az ez évi rendezvény is bővelkedik programokban, melyek között egyaránt szórakozásra találnak a gyerekek, a fiatalok, az idősek, a családok, a sportolók, és még sorolhatnánk. Míg a Rétesfesztivál a gasztronómia után "éhezőket", a Vasszamarak fesztivál a rock rajongóit kényezteti, addig egy falunapnak, sokkal szélesebb kört kell "kiszolgálnia", szórakoztatnia.

Bővebben: Tápióság Falunap - 2017

TÁPIÓSÁGI VASSZAMARAK FESZTIVÁL

2017-ben is megrendezésre kerül a Vasszamarak Fesztivál. Idén is bőséges programokkal, koncertekkel várjuk az idelátogatókat.
Mint minden évben, most is van témája fesztiválunknak. Eddig felhívtuk a figyelmet az egészséges életmódra, a véradás fontosságára, a biztonságos motoros közlekedésre. Idén az állatvédelem kap kiemeltebb szerepet, amit a „Tetovált Állatmentők Egyesület” segítségével mutatunk be bővebben.

Bővebben: Vasszamarak Fesztivál 2017.06.23-25

V. Tápiósági Rétessütő és
"Halat, mi jó falat" Fesztivál

Egész napos programok a gasztronómia jegyében,
főételtől a desszertig!

2017. április 22.

Tápióság Sportcsarnok
(225 Tápióság, Papp Károly u. 1.)

Mindenkit várunk szeretettel!

A rendezvény főtámogatója a
Földművelésügyi Minisztérium!

Bővebben: V. Tápiósági Rétessütő és "Halat, mi jó falat" Fesztivál

Volt egyszer egy Grund…

Valószínű már kevesen tudják, hogy Nagykátán 27 évvel ezelőtt létrejött egy Grund Kulturális és Ifjúsági Egyesület a Bartók Béla Művelődési Központban. Szellemi atyja Tóvári József volt, aki népművelőként tevékenykedett akkoriban a művelődési házban. Fő célja volt, hogy a környékbeli fiataloknak valamiféle „értelmes” szórakozási lehetőséget biztosítson a kultúrház falai között illetve a Tápió vidék környékén.

Bővebben: Volt egyszer egy Grund…

V. Tápiósági Rétessütő és
"Halat, mi jó falat" Fesztivál

2017. április 22.

Egész napos programok a gasztronómia jegyében, főételtől a desszertig. Ingyenes játszóház és ugrálóvár, kézműves foglalkozások és vásár.
A nap folyamán ismét lehetőséget biztosítunk a vállalkozó kedvűeknek, a rétesműhelyben bárki kipróbálhatja a rétestészta húzását.
A rétessütő versenyre jelentkezni az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címen, illetve a 06-20/772-6799-es telefonszámon lehet.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Közös éneklésre hívunk egy szabadtéri koncertestre, melyet a Gézengúz Ovi díszkivilágított udvarán rendezünk. (Tápióság, Bicskei u. 21.)
Lesznek rertó és mai magyar slágerek élőzene kíséretében, amelyet Balaskó Balázs, Dudás Zoltán "Indián Joe"  és Toldi Miklós biztosít.

Megjelenésedre feltétlen számítunk!

2016. 12. 20. (kedd)
kezdés 18:00
A belépés ingyenes.

   

 

Mindenkit sok szeretettel várunk advent utolsó vasárnapján, december 18-án, 16 órától 18 óráig a Sportcsarnok környékére, ahol helyi kézművesek fogják portékáikat értékesítésre kínálni: Lesz itt sütemény, forralt bor, kürtős kalács, minden mi szem-szájnak ingere!
(Várjuk még vásárosok jelentkezését a lenti elérhetőségen.)

18 órától pedig az Úri Pofon Színtársulattól tekinthetik meg INGYEN a Kunigunda hozománya című darabot.
(A társulat felajánlásokat elfogad.)

Áldott, békés karácsonyi készületet kívánunk mindenkinek!

(Elérhetőség: Csanádi Ádám, 30/703-44-50, 29/465-936, Szabadság u. 10.)

November 26-án délelőtt 8 és 12 óra között idén is lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy még advent első vasárnapja előtt elkészítse az ünnepi asztalra illő koszorúját!
Helyszín a Könyvtár épülete, (Szabadság u. 10.).
Kérünk mindenkit, hogy készpénzzel érkezzen, mert a koszorú alapanyagát meg kell vásárolni!
A kézműves nap folyamán Vince Andrásné és családja lesz a segítségére minden szorgos kezűnek! Ez úton is köszönjük támogatásukat!
Sok az otthoni megunt cucca?
Tele van már a garázs is és nem tud hova pakolni?
Megpróbálunk segíteni!
A hagyományos ruhabörzét, egy nem-hagyományos adok-veszekkel, garázsvásárral tesszük színesebbé!
Az árusok egy része a csarnokban, egy másik része pedig a szabadban árulhatja portékáit!
Mindenkit várunk szeptember 17-én délelőtt a Sportcsarnoknál! Kérjük vegyék figyelembe, hogy a férőhelyeink és eszközeink korlátozottak, ezért, aki árusítani szeretne,
előre jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken:
Csanádi Ádám, 30/703-44-50, 29/465-936,
Tápióság, Szabadság u. 10.

Polgármesteri köszöntő

Elérhetőségeink

Tápiósági Polgármesteri Hivatal

Cím:

2253 Tápióság Bicskei út 3

Tel., fax:

29-465-667 ; 29-465-575

E-mail:

phtsag@monornet.hu

Weboldallal, ÚjSággal

kapcsolatos észrevételek:

info@tapiosag.hu

 

Statisztika

Összes látogató:954125


Jelenleg online

Guests : 79 guests online